candidatura 2019

ignasi.gif

Ignasi: 45 anys. Escriptor, divulgador científic i botiguer. Torrellenc des de ben jove, vaig conèixer la meva companya a l‘Esplai, on ara hi portem les nostres filles. M’agradaria que les meves filles poguessin créixer en un poble tranquil, en un país lliure i en un planeta saludable.

judith okc.gif

Judith: 43 anys. Torrellenca per naixement i per convenciment. Soc advocada i treballo des de fa 12 anys a Agroxarxa, empresa vinculada a la Unió de Pagesos, defensant el sector agrari i el territori. Allò que fa únic i singular Torrelles és el seu entorn natural i vull defensar-loi preservar-lo per a les generacions futures.

eljose

Jose Gallardo: 42 anys. Enamorat de Torrelles, pare de família i comercial de subministrament industrial. Regidor de CATtorrelles des del 2005, crec que la política és i ha de ser la gestió del dia a dia de les personesi les seves necessitats, no les picabaralles a les que ens tenen acostumats els partits polítics.

oklavanesa

Vanesa: 43 anys. Diplomada en Educació Social, he desenvolupat la meva vocació professional en l’àmbit educatiu i social. Treballo a l’Ajuntament de Pallejà. Els serveis socials i l’atenció a les persones han de ser vistos com un deure del’administració i com un dret per a  la ciutadania. Només així garantirem una societat on ningú hi quedi exclòs.

oksebas

Sebas: 34 anys. Compromès, participatiu i solidari. Graduat en Gestió i Administració pública,  des de 2015 soc regidor de CATtorrelles d’Atenció ciutadana, Esports, Participació, solidaritat i cooperació. Crec en una forma de fer política directa, que apoderi el ciutadà i el faci protagonistai no només sigui tingut en compte un cop cada quatre anys. 

okmaria

Maria: 19 anys. Estudiant de Dret i Global Governance a Barcelona. Monitora de l’Esplai i balladora a l’Esbart. Sempre amb un somriure, intento posar el que tinc a l’abast per ajudar a fer de Torrelles un lloc millor per a tots i totes , on els joveshi puguem tenir veu i participar activament en la presa de decisions d’allò que ens afecta com a ciutadans del poble.

eljoan

Joan Juncà: 54 anys. Amant de la natura i els animals. Pagès. Compromès en projectes cooperatius agraris, soc actualment vicepresident de la Cooperativa Agrària de Torrelles. Vinculat a la UET, als Estelladors i a la comissió de Carrosses dels Reis Mags. Continuarem protegint la pagesia i els boscos i fomentarem el respecte cap a la naturade la qual gaudim dia rere dia.

lajoana

Joana: 38 anys.   Després d’estar vinculada a l’Esplai i a l’Esbart de Torrelles, continuo gaudint de l’afició per la dansa.   Soc mestra i actualment formo part de la direcció d’una escola pública. Crec en unaeducació pública, laica, universal i gratuïtaque serveixi per donar les mateixes oportunitats a tots els infants i joves.

okmonti

Josep M. Monteagudo (Monti): 51 anys. Empresari, assessor tecnològic i jugador de rugbi. Col·laboro regularment amb institucions locals, regionals i estatals per implementar polítiques de govern “Blockchain”. Fundador i president d’Atry,   L’esport no és només competició. És un espai per crear i enfortir valors com la companyonia, l’esforç, la superació individual, el respecte cap als altres.

la teresa

Teresa: 64 anys. Torrelles és única i una de les coses que més m’agrada és la implicació de la gent amb el poble. Actualment soc presidenta del’Associació de Dones Pla de les Bruixeson vetllem per la igualtat social entre homes i donesamb l’objectiu de garantir un futur ple d’oportunitats i drets per a tots i totes.

elfloro

Josep Roig (Floro): 51 anys. Soc mestre, actualment director a l’escola pública Jaume Balmes de Corbera de Llobregat. He estat 4 anys regidor de cultura, joventut i esports  (2011-2015). Vinculat al CET, m’agrada córrer, caminar o anar en bici pels camins i corriols de Torrelles, saltar marges i pujar al Puig Vicenç. Estimo el meu poble i viure-hi és un privilegi.

laisabel

Isabel: 64 anys. Vinculada a les Bruixes, el CET, l’Ateneu i l’ANT, soc gerent en una entitat d’economia social.  Un dels trets més característics del nostre poble és la voluntat d’assolir una economia circular i continuarem treballant per a fer-ho possible mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatgedels recursos que utilitzem. 

elferran

Ferran:60 anys. Arqueòleg. Independentista militant des de jove. Regidor el 2007 a Torrelles per Poble i Progrés. Des de 2011, Alcalde del poble i fundador de CATtorrelles el 2015. Crec fermament en la gent i el municipalisme com a base de la feina políticade la qual han de fer-se la resta de polítiques. Aspiro a contribuir en la construcció d’un nou país més just, solidari i lliure.