candidatura 2015

COMPROMÍS I ACORD PER TORRELLES

 

Qui som a la candidatura?

 

 1. FERRAN PUIG i VERDAGUER   

001 Ferran PuigTinc 56 anys. Sóc arqueòleg, especialista en gestió del patrimoni urbà; llicenciat en Geografia i Historia i Màster en Gestió del Patrimoni. Estic en excedència del meu càrrec de director del Servei d’Arqueologia de l’Ajuntament de Barcelona. Vaig formar part de l’equip directiu del Museu d’Història de Barcelona i de diverses comissions de patrimoni a l’Ajuntament de Barcelona i a la Generalitat de Catalunya. Visc a Torrelles des de fa 28 anys i aquí hem criat els nostres 3 fills. Regidor de l’Ajuntament de Torrelles per Poble i Progrés, des de 2007. Estic vinculat a diverses associacions del municipi i, especialment, des de fa 25 anys, a la comissió de la Cavalcada de Reis. Sóc membre fundador de l’ANC. Des de 2011, sóc Alcalde de Torrelles de Llobregat i responsable de les regidories d’Urbanisme, de Règim Intern i Relacions Institucionals. Crec fermament en la gent i en les polítiques de proximitat a les persones. Crec en el que defineix a CAT: un projecte de persones a nivell individual, que uneix gent progressista amb diferents opcions personals; veïns i veïnes que volem fer un Torrelles millor en un nou país més just, solidari i lliure. Ara és l’hora de treballar junts pel futur.

 

 1. ISABEL MARTÍNEZ SORIANO

002 Isabel MartinezEm dic Isabel i treballo al Servei d’Ocupació de Catalunya. Visc a Torrelles fa 30 anys i els meus dos fills s’han fet grans aquí. Sempre vinculada al món associatiu -Ampa, Associació de Dones-, estic afiliada a EUiA i sóc sòcia de l’ANC. He estat regidora al govern amb Poble i Progrés aquests darrers 4 anys i amb molta il·lusió torno a formar part d’aquesta candidatura unitària i transversal per consolidar la feina iniciada i també per afrontar els reptes socials i nacionals que tenim davant.

 

 1. SEBAS GUICHANDUT AGÜERO

003 Sebastian GuichandutSóc el Sebas, tinc 30 anys i visc a Torrelles des de ben petit. Ara estic estudiant  de Gestió i  Administració Pública i treballo al mateix temps com a tècnic logístic. També soc tècnic en gestió comercial i màrqueting. De petit he participat al futbol i a l’esplai, primer com a nen i posteriorment com a monitor en ambdues entitats, a més de col·laboracions diverses a l’Esbart i a la piscina del club. Crec que en política es poden fer les coses de manera diferent i més a prop del ciutadà: amb comunicació, transparència i amb participació activa de la ciutadania que permeti donar resposta a les necessitats de la gent. CAT ofereix un ampli consens i sumar esforços, oblidant-se de partidismes per treballant plegats.

 

 1. MARIA ROIG RIERA

004 Maria RoigVaig néixer a Torrelles ja fa 51 anys. Des de sempre el món associatiu de Torrelles ha estat una part molt important a la meva vida: Esplai, CET, Ateneu, Associació de Dones Pla de les Bruixes… fins arribar fa quatre anys a la llista de Poble i Progrés i entrar al govern, tot i que fa anys ja hi havia estat. Ara, després de 4 anys d’experiència com a regidora d’Educació i de Cultura de l’Ajuntament per PiP, em presento per Compromís i Acord per Torrelles perquè crec en la transversalitat i pluralitat de la gent que formem aquesta nova agrupació d’electors i perquè penso que encara puc treballar per i per a Torrelles. Sóc pedagoga de formació i treballo des de fa més de 25 anys al Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet, ensenyant la llengua i la cultura catalanes a tothom que tingui ganes d’aprendre.

 1. MIQUEL YUSTE BOTEY

005 Miquel YusterTinc 41 anys i en fa 11 que visc a Torrelles, a l’eixample de Can Coll. Sóc farmacèutic titular d’una farmàcia a Sant Boi. He estat vinculat a l’AFA de Can Coll; sóc soci de l’Ateneu, de l’ANT i del Centre Excursionista. He estat regidor de Poble i Progrés aquesta última legislatura. Durant aquest anys hem fet molta feina malgrat les dificultats econòmiques. Estic a la candidatura de Compromís i Acord per Torrelles perquè crec que és el moment de deixar enrere sigles i partits i ajuntar-nos a treballar per millorar Torrelles i per un país lliure.

 

 1. JOSÉ ANTONIO GALLARDO PARRA

006 Jose Antonio GallardoHe nascut a Barcelona, fill d’un manxec i d’una cordovesa, tinc 38 anys, estic casat i pare de dos fills. Sóc comercial. No sóc polític professional però sí responsable d’ICV Torrelles des de fa sis anys amb qui col·laboro des de fa deu anys. Sóc enllaç sindical de la meva empresa. Porto vuit anys vivint a Torrelles a la urbanització Can Güell en un habitatge que amb sort es pot pagar per les circumstàncies en què ens trobem de crisi. Estic mig lligat als Tres Tombs i als Carrasquets de Torrelles, m’ajunto amb una colla d’amics creada al col·legi Sant Martí on porto els nens i tinc una bona relació amb el veïnatge. M’agrada caminar amb la meva família pels boscos de Torrelles. Tinc neguit per la situació social i econòmica actual a la qual ens han portat una sèrie d’irresponsables professionals. La meva esperança és que totes les persones siguem justes, solidàries i ens mirem com a iguals. Per això em presento en aquesta llista plural d’ideologia; per intentar que, com a mínim, a nivell municipal potenciem i arribem a una situació de benestar. Per això, vull treballar i sacrificar el meu temps per les persones d’aquest municipi. Tant de bo que ens vagi bé a tothom i tinguem molta salut per afrontar aquest nou repte.

 

 1. TONI ESCUDERO AGUSTÍ                                

007 Antoni Lluis EscuderoVaig néixer ara fa 52 anys a Barcelona, on he viscut sempre, tret d’un període de sis anys, que ho vaig fer a Madrid. Vaig gaudir de l’ambient universitari i de la ‘movida Madrileña’. També hi vaig treballar. Ara fa dotze anys vaig tornar al raval Can Roig, on tinc les meves arrels, ja que d’aquí era la meva àvia. Sóc topògraf, als papers enginyer en geomàtica i topografia. M’he format professionalment, al llarg de 16 anys, en una multinacional suïssa del sector. Actualment tinc un gabinet de topografia propi, i sóc vocal de la junta del Col·legi d’Enginyers Tècnics en Topografia de Catalunya. He estat sis anys a l’AMPA de l’Escola Sant Martí, i al llarg de vuit, el representant de pares a la comissió d’escolarització de Torrelles. Vaig treballar en la preparació de la consulta popular del 28F i sóc membre actiu de l’ANC de Torrelles. A les passades eleccions municipals vaig formar part de la llista de SI, Solidaritat Catalana per la Independència. Espero ben aviat, viure en un país normal i poder despenjar l’estelada de casa.
Em presento en aquestes eleccions perquè Torrelles m’ha ensenyat que les coses no es fan soles, perquè aquest és un moment de gran transcendència política i perquè penso que formem un excel·lent equip disposat i preparat per fer una molt bona feina per Torrelles.

 

 1. MERITXELL LLORENTE BRIONES   

008 Meritxell LlorenteVisc a Can Güell i tinc 49 anys. Sóc planificadora lingüística i treballo a la Generalitat de Catalunya. Sóc sòcia d’Amnistia Internacional i, a nivell local, de Les Bruixes, membre de l’AMPA de l’Institut de Torrelles, sòcia de l’ANC Torrelles i de la CAL de Torrelles. Sóc a la candidatura CAT perquè és un projecte que treballarà per les persones, pel poble i pel país. Participo a CAT perquè vull un futur millor per al meu poble i per al meu país.

 

 1. QUIM DEL POZO SOS                                                                   

009 Joaquim del PozoVaig arribar a Cesalpina l’any 1997. Dedicat professionalment a la informàtica de gestió, em vaig socialitzar en primera instància mitjançant l’AMPA de l’escola Sant Martí i més tard vaig formar part de l’equip per les Consultes per la Independència a Torrelles del 28F de 2010. A les eleccions municipals del 2011,  vaig encapçalar la candidatura de Solidaritat Catalana per la independència (SI), candidatura que va obtenir el millor percentatge de vots de SI al Baix Llobregat. Soci de l’Ateneu i membre de l’ANC de Torrelles. En ser convidat a CAT, una candidatura transversal, de país i per al nostre poble vaig afegir-m’hi sense dubtar-ho.

 

 1. NÚRIA PI MUT

010 Núria PiSóc del Raval Torrelletes. Des que vaig néixer  que he vingut a Torrelles ja que tota la meva família és d’aquí i fa 20 anys que hi visc permanentment. Vinculada a la vida cultural torrellenca, he col·laborat en moltes de les activitats que es fan: sóc sòcia de l’Ateneu Torrellenc i canto al Cor Nou des dels seus inicis. Vaig estudiar educació social i vaig treballar 10 anys a l’àmbit de les drogodependències. Actualment  treballo d’ orientadora laboral al  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. La meva professió està totalment lligada als meus valors, en especial en l’atenció a les persones acompanyant-les en processos de canvi i de millora personal i professional. Com que una de les coses que m’agrada més és viatjar, formar part d’aquesta candidatura és com un viatge que inicio amb il·lusió i motivació. És una oportunitat d’aprenentatge i de compartir l’expertesa que puc aportar, d’arribar a acords, de treballar en equip i de compromís amb mi mateixa, amb els meus companys i companyes de viatge i per a les persones de Torrelles.

 

 1. JOSEP ROIG PI

011 Josep RoigSóc el Josep Roig, però molta gent em coneix com a Floro. Aquesta darrera legislatura he estat regidor de cultura (els dos primers anys), d’esports i de joventut. Tot i no estar al capdavant de la llista, hi sóc per donar suport als meus companys, perquè crec en la feina que s’ha fet i en la que cal fer.

 

 

 1. JUDIT DALMAU MONFORT

012 Judit DalmauTinc 20 anys i sóc una noia emprenedora amb ganes de dur a terme les meves idees.  Visc a Torrelles, al centre del  poble, ara ja fa 12 anys. He col·laborat amb moltes entitats del poble: l’Esbart, l’Esplai, Diables, el CET, les Bruixes i la Coral. Actualment només participo a l’esplai, al CET i a Diables ja que estic estudiant animació sociocultural i turística i estic treballant a una casa de colònies.  Em van proposar d’entrar a les llistes de CAT i vaig accedir-hi perquè com que, com a jove, vull posar la meva experiència al servei de CAT perquè pugui tenir més punts de vista i perquè aquest projecte sigui al més plural possible.

 

 1. CLÀUDIA COLOM BALSELLS

013 Clàudia ColomTinc 19 anys i estudio el grau d’economia de la Universitat Pompeu Fabra. Visc a Torrelles des que vaig néixer i sóc cantaire del Cor Nou de l’Ateneu Torrellenc. Estic en aquesta llista perquè penso que els joves hem de formar part de la vida política del poble i  personalment opino que aquesta candidatura vol recollir i tenir en compte les opinions de tothom

 

SUPLENTS: 

 1. JAUME DEU                      014 Jaume Deu
 2. ROSER AHICART             015 Roser Juan
 3. ALVARO MUÑOZ             016 Alvaro Muñoz
 4. NANI CRUZ                     017 Encarnacion Cruz
 5. EMILI ROIG VIDAL        018 Emili Roig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s